Отац лепе глумице је познати мађионичар Драгослав Дудић Дудини који је опчинио ћерку овим необичним послом, па се млада уметница и сама неко време бавила триковима и "магијом", а људи су је обожавали.

Ивана Дудић је заблистала и у новим пројектима где је била ангажована у популарним серијама "Ургентни центар", "Црвени месец", "Истине и лажи", а сада поштоваоци њеног рада могу да је гледају у серији "Од јутра до сутра".

- Мађионичарство је врло ретка професија и на свега два милиона људи долази један озбиљан поклоник магије - изјавио је својевремено за Политику Драгослав Дудић Дудини, који је, иначе, и оснивач Удружења мађионичара „Ас”.

 

Фото: В. Данилов

 

На питање прибегава ли данас магији како би остварила неке жеље, Ивана је својевремено испричала.

- Мени се не остварују жеље, већ оно у шта чврсто верујем. Мој отац се тиме бави из љубави и као девојчицу увео ме је у тај чаробни свет. Љубав према сцени која се родила захваљујући мађионичарству прерасла је у оно што данас радим. Сећам се да сам на пријемни испит отишла уверена да ћу уписати глуму. Све друго било је неприхватљиво. Тако је на крају и било - рекла је лепа глумица.

БОНУС ВИДЕО: