Мушкарац је дете држао заточено у стану у Улици Ружице Сокић, а портал Република.рс открива стравичне детаље проналаска девојчице.

Комшије су годинама пријављивале мучење детета, а извор каже да су све знали. Полицијске патроле и раније су по пријавама излазиле на лице места, али нису проваљивале у стан на Звездари. 

Две полицајке биле су упорне и набавиле налог, те у сарадњи са тужилаштвом провалиле су у стан, а тамо затекле језив призор.

- Девојчица је лежала у кади на самрти. Изгледала је као дете из Етиопије. Није знала ни да говори, верује се да никада није била напољу - наводи извор за портал Република.

Како сазнајемо, отац и мајка девојчице, као и очева тренутна ванбрачна партнерка која га је пријавила за насиље, су нарокомани. Мајка девојчице је раније убила своју мајку, те је након пресуде била у психијатријској установи на лечењу, те касније ишчезла.

Отац девојчице У. П. је добио старатељство над њом након пресуде мајци.

Подсетимо, у просторије ПС Палулула дошла је И. Л. без икаквог позива да пријави свог невенчаног супруга У. П. због насиља у породици.

И. Л. дошла је са видним повредама у пределу носа и подливима испод оба ока, где је извршено комплетно фотографисање, а након узете изјаве, жена је упућена на преглед у Ургентни центар.

Према писању Републике, жена је изјавила да ју је невенчани супруг главом ударио у пределу носа и да је тако је заобила прелом.Није смела да се сама упути у Ургентни цетар јер је страховала за свој живот, па тако није ни изазила из стана све до 19.03.2023. године када је успела да побегне и упути се у станицу милиције на Палилули.

Да све буде језивије, она је изјавила да њен супруг има и ћерку коју годинама држи закључану у стану на Звездари у улици Ружице Сокић.

На целокупни догађај контактиран је дежурни заменик Првог ОЈТ-а у Београду и онда је урађена провера.

На наведеној адреси, како пише Република, полицијски службеници ОЗСК Палилула пронашли су девојчицу (Л. П.) која се налазила јако у тешком стању.

БОНУС ВИДЕО:

ЈЕЗИВА ТУЧА "ДЕЛИЈА" И "ГРОБАРА" НА НОВОМ БЕОГРАДУ: Нападнути док су играли кошарку

(Република)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".