- Нисам само ја крив за то што се десило!-рекао је између осталог на саслушању осумњичени Ж.Н.

У Вишем јавно тужилаштву у Крушевцу нису желели да износе детаље. Саопштено је само да је донета наредба о спровођењу истраге против осумњиченог због постојања основа сумње да је извршио два продужена кривична дела обљуба са дететом и кривично дело приказивање, прибављање и поседовање порнографског материјала и искоришћавање малолетног лица за порнографију.

Након саслушања, Крушевљанину је одређен притвор до 30 дана и истрага се наставља. 

Како сазнајемо, вештачи се фото-материјал из два мобилна телефона, а први докази о злостављању односе се на период од пре неколико година,када је старија оштећена,која данас има 20 година, била тек у првим разредима основне школе.

Фото: Фејсбук

 

Истрага,која већ траје недељама се наставља и докази компромитујући по осумњиченог за обљубу се само гомилају,јер се безмало на дневном нивоу скидају слике и други материјал.

Осумњичени за сада има подршку супруге Р.Н,за коју је осумњичени тражио да га посети у притворској јединици.

-Иако је знао да је под истрагом, није се крио уоште,као да је није био свестан да се избрисан материјал са телефона може повратити и није био светсан да је истрага крајње озбиљна- -наводи извор „Новости“. -Био је код куће све време, у тој кући живео је са супругом и таштом. Када је схватио да су припадници Интервентне јединице дошли да га хапсе због сумње да је обљубио два детета,сломио се.

Мештани Зебице раније су посведочили да су шокирани и кривичним делом и чињеницом да је за њега осумњичен њихов комшија.

Податак о жртвама,односно „чија су деца“ је информација до које су сви новинари одмах дошли након хапшења. На жалост,више медија је то и објавило. Идентитет девојчица не само да је сада познат у селу,школи коју похађају, у Крушевцу и околини, већ и буквално свим корисницима ФБ-а, који на профилу осумњиченог могу да виде и фотографију мајке жртава.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".