Њен брат Стефан се тада, како медији преносе потукао, а како је утврђено, био је у тешком алкохолисаном стању па је реаговала и полиција.

Фото: Инстаграм принтскрин/sofijamilo/

 

 

Манекенка се сада огласила и открила шта се заправо десило.

- Истина је да је на крају прославе дошло до непријатне ситуације. Први пут после дуго времена смо се окупили и мало више алкохола је довело до поменуте ситуације, којој ја не бих придавала много значаја. Нама женама се то никада не би десило (смех). Свакако, ништа што се десило није покварило добру атмосферу, нико није теже повређен, нити је било тако драматично како су пренели медији - рекла је Софија за магазин Стори и објаснила како се провела на својој прослави на којој су запевале Теа Таировић и рада Манојловић, а међу званицама су биле и Јелена Карлеуша и Милица Павловић.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/sofijamilo

 

 

- Било је око 60 званица. Желела сам да проведем рођендан с најближим пријатељима и породицом, које због обавеза према деци слабије виђам. Већ следећег јутра добила сам много порука и позива путем којих су ми људи пренели лепе утиске с прославе, што је мени било и најважније - завршила је манекенка и невенчана супруга фудбалера Луке Јовића, с којим има два сина.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".