- Шта да вам кажем, није лоше. Гледам сина и нервирам се. Гледао сам га ноћас када је изашао. Прошле године нисам пратио уопште, сада гледам - рекао је Фрањо на почетку разговора, а потом је прокоментарисао стање у којем се налази његов син.

- Тужан је и збуњен. Нервирам се када га видим тужног.

- Сваки његов одабир је само његов и ја се у то не мешам. Ако је он срећан и ја сам. Ја сам човек који се женио два пута, имао сам много жена, свашта ми се дешавало али овако нешто ми се није десило никад. Он је пуно храбрији од мене. Ја никада не бих имао петљу да овако нешто урадим јавно. То се мери са лудошћу.

- Не видим баш да је срећан поред Далиле. Не свиђа ми се његов и Далилин однос и то што се свађају. Исти су карактерно. Не свиђа ми се ни то што покушава да му наметне своје мишљење - искрен је Фрањо, који истиче да Филим Дејну није отео жену.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Он није Дејану отео жену, она је отишла сама. Филип је после три дана устао и рекао "свиђа ми се Далила" пред целим столом. Она је давала повода, флертовала је са њим. Дејанова грешка што је пуштао то да ради, а знао је каква јој је прошлост.

Фрањо је дао и оцену Дејановог и Далилиног односа.

- Није истина да је њу Дејан гушио, то је типично женска прича - рекао је он, али је истакао и да не разуме Дејана.

- Не разумем Дејана. Мој став је сличан ставу мог сина. Не бих никада цмиздрио, ја бих пресекао. Он је као цурица. Ма да је златна, ако си ме тако повредила - здраво. Не можеш плакати, мушко си! Цвилиш пред милионима људи. Исплачи се један дан и настави даље. Не разумем га са мушке стране.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

- Што се тиче Далиле, она је женско, а жене знају шта и како раде. Ја сам убеђен да је она њега варала и напољу.

Фрањо је отоворено проговорио и о томе како види однос Филипа и Далиле.

- Видим да је на ивици пуцања тако да сам сигуран да ће је брзо оставити ако настави да се овако понаша. Он је њој рекао шта је проблем па ако настави овако оставиће је. Раскинуће они ако већ и нису. Можда га вуче још то што нису отишли до "краја" у односу. Он је заљубљен и има право да буде љубоморан. Док траје заљубљеност све је могуће, али чим се мало охлади то ће да пукне, ако већ и није.

Фрањо је одговорио и на питање да ли ви његова супруга и ћерка замериле Филипу ако би Далилу довео у кућу.

- Сестра би му замерила, а мама му сваку девојку замера, па тако и ову.

(Телеграф.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".