Звездан Славнић оставио је Анђелу Ђуричић пред камерама ријалитија "Задруга 6" након жестоке свађе због првоаприлске шале.

- Ја не знам о чему причамо? - бесна је била Анђела.

- Имам притисак од тебе, ја сам ти рекао да ти тражим слободу, нећу притиске, нећу да ја морам да спуштам главу! Погледај шта си урадила за шалу, ти си рекла да сам искористио пет секунди да је загрлим - поповао је Звездан.

- Па тако је испало - рекла је Анђела.

Фото: Инстаграм принтскрин/samo.realno6

 

 

- Е, због тога што је тако испало, сад ћеш видети како ће бити - одбрусио је Звездан и оставио љубавницу.

- Још сам ја крива сад - кукала је Анђела.

Њихова расправа је наставила и у рехабилитацији.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Твоји родитељи су могли да ти обезбеде неки локал да уложиш па да почнеш нешто своје, а ти у Београд у уђеш овде, ти девојко ниси нормална. Ја бих одсекао себи руку да моје дете не уђе овде, и ја треба да будем са тобом. Ти си за лечење, треба ти помоћ - говорио је Звездан.

- Ти апсолутно немаш секунд животног искуства, дошла си овде да се дружиш, упознаш људе.... Да ли си ти нормална шта причаш? - казао је Славнић.

- Ја сам повучена, немам пуно пријатеља напољу, мислим да си то и приметио. Дошла сам из неких својих разлога - говорила је Анђела

- Не могу више да причам са тобом, ја не знам, мени је ово толико смешно. Ово је лудило. Треба да одеш код доктора и код психијатра да причаш са њима о тим проблемима, то су људи који имају школу и којима треба да се обратиш. Да ти помогну да стекнеш пријатеље - причао је Звездан.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- А да ли хоћеш ти да причаш са мном о тим стварима, да ми помогнеш? - упитала је Анђела.

- Хоћу срећо али не сада, то је процес, треба времена, са тобом мора озбиљно да се ради - казао је Звездан.

БОНУС ВИДЕО: