Милена Качавенда је причала о сукобу са момцима са "оне стране закона". Према њеним речима, она се допала Јовану Гузијану Цунеру, вођи "земунаца" пре "Земунског клана", кога су потом ликвидирали управо чланови те криминалне организације - 2002. године су поред ауто-пута у њега пуцали Миле Луковић "Кум" и Сретко Калинић "Звер", по наређењу Душана Спасојевића "Шиптара".

Како наводи Качавенда, Цунер је чинио све како би је освојио.

Он је наводно слао људе да је пресрећу на улици, а када је схватио да не жели да попије пиће са њим и да га је увредила, он ју је претукао насред улице.

- Разлог што сам отишла из Земуна је био чувени господин Цунер, који је убијен на новосадском ауто-путу. Ја сам правила журку када је он био убијен. Он је разлог што сам омрзла Земун. Има ту још њих који су учествовали у томе што се десило, неки од њих су живи, али дан-данас на улици не смеју да ми се јаве - започела је своју причу Милена.

 

 

- Док сам ишла у правну школу, постојао је распоред вожње аутобуса. На утобуској станици је био чувени билијар клуб и ту се вечито скупљала та банда. Ја сам сваки дан ту чекала аутобус до моје правне школе. Ја сам била атрактивна, никада нисам била дотерана, увек сам била спортски тип. Ту су ме пресретали неколико пута. Цунер је био главни бандит у Земун горњем граду. Он је селективно бирао девојке које је желео за себе, а тада је већ увелико био ожењен. Неколико пута су ме пресретали, типа: "Хоћеш да попијеш са нама пиће?" Ја сам говорила: "Извините, ја журим, морам да идем у школу". Тако је било и када сам се враћала из школе и кад сам ишла на тренинге увече. Међутим, што сам ја то више одбијала, ја сам била више интересантна. Њима нико није смео да се супротстави. Ја им се нисам супроставила, јасно сам им рекла "не", али сам била одмерена и пристојна. Мислила сам да ће то тако проћи, али није. То је трајало два месеца и имала сам застрашиваче - рекла је Качавенда.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official

 

 

- Знала сам по Земуну шта се дешавало девојкама и знала сам да ћу неке батине добити, али не и на који начин. Суштина приче је да сам ја неколико пута хеклером ударена у главу. Сећам се првог ударца који је био спреда у чело, даље се не сећам. После се сећам да су ме неки људи ту скупљали по улици и да сам брже боље узела торбу и отишла кући. Сакрила сам се код куће како то моји родетиљи не би приметили, јер сам ја јединица и знала сам да ће их мој отац побити ако то буде сазнао. Попила сам чашу јогурта и парче хлеба и отишла да спавам. Пробудила сам се и видела да сам исповраћана и нисам видела да ми је глава сва била под отоцима. То су били језиви хематоми, одмах сам била одвежена у Клинички центар. Мама и тата су контактирали земуснки суд и они су ме испитивали сатима, не бих ли рекла ко ми је то урадио, нисам хтела то да кажем - рекла је Качавенда за Балкан инфо.

(Балкан.инфо)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Земунски клан - ретко виђене слике криминалне групе