Током рата у Босни преселио се у Београд. Живи у центру српске престонице, како каже у женином стану. Себе назива српским патриотом који воли свој народ, али у томе види и разлог због којег није достигао популарност и славу коју сматра да заслужује.

Важи за конфликтну личност јер се у медијима препуцавао са многим колегама, а неки од њих су Шериф Коњевић и његов кум Назиф Гљива који је, такође, био на „Фарми“.

Први пут се као ријалити такмичар, Мића појавио у „Фарми“ на ТВ "Пинк", 2013. године, али познат као особа без длаке на језику, и као неко ко је врло вулгаран и ко нема мере када напада друге такмичаре вербално, он је из поменутог програма дисквалификован због говора мржње, али због чега се касније и извинио у јавности.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Међутим, продукција ТВ „Пинк“, у Лепом Мићи је препознала изврсног ријалити играча, и он је постао „саставни део“ практично сваког реалитy програма, па је учествовао у свим сезонама „Фарме“ (сезона В; ВИ и ВИИ), иако никада није побеђивао, увек је имао одличан такт за „држање пажње гледалаца“, а његове сукобе са Станијом Добројевић и Јеленом Голубовић је упамтила цела Србија.“

Иначе, како је напоменуто, Мића је почео своју каријеру као певач, те иако данас не наступа активно, а већину новца је стекао последњих година певајући у дијаспори, важно је поменути његову дискографију и неке од најпопуларнијих песама које је снимио.

Мада су песме Лепог Миће пре свега проглашене за веома националистичке или како он каже патриотске, међу њима има и веома лепих песама са љубавним мотивима.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Мића је познат и као неко ко веома води рачуна о својој исхрани, те једе само рибу и стално пости, па су чести скандали на „Фарми“ избијали управо јер му је неко од цимера у недостатку својих намирница појео његове залихе.

Порекло Лепог Миће

Подсетимо, Лепи Мића је рођен као Мирослав Пржуљ. Његово порекло је из Сарајева, у Босни и Херцеговини, где је рођен 1. јануара 1959. године. По завршетку основне школе у родном граду радио је као конобар, како би успео да заврши Средњу музичку школу, и да сам себи обезбеди новац за образовање.

(Еспресо)

БОНУС ВИДЕО: