Марија Вељковић из брака са бившим супругом Миланом Миловановићем има троје деце, Росу, Неву и Ђурађа, а након развода љубавну срећу пронашла је у загрљају глумца Растка Јанковића, са којим је од прошле године у вези.

 

 

Како каже, управо су јој Растко и наследница Роса највећи критичари.

- Моји најискренији критичари су моја ћерка Роса и Растко. Њима није жао да ми кажу све најискреније, колико год да вас увредили. Али кад дају неки позитиван коментар, онда знате да је то тако. Повреди ме, али знам да су искрени - рекла је водитељка за "Блиц".

Како је открила, у њиховом дому сви послови су заједнички, а њен партнер одлично се сналази у кувању.

- Растко је у кухињи предиван. Не делимо послове на мушке и женске, заједно све радимо, деца нам помажу. Групно је лакше. Љубомора не треба да постоји на јавној сцени. Не треба да се поредимо, на пример, са колегиницама, свака има нешто своје, физички, ментално, темпераментом, а тек мушкарци и жене. А у партнерским односима,што бисте били са неким ко вам није подршка и ветар у леђа. То је суштина - истакла је Марија.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/mare.veljkovic

 

 

Она је недавно открила и да је њен син већ закорачио у јавни свет и да се успешно бави глумом, те да је због тога веома поносна.

- Моја деца нажалост јесу свесна да им је мама јавна личност. Мој син, који је најстарији, је и кренуо мојим стопама, већ шест месеци ради на једном пројекту, има улогу у серији. Пустила сам га да би сам закључио да ли му се тај позив свиђа или не, да не мисли да му нешто браним. На моју несрећу, допало му се. Он схвата чиме се ја бавим, средња ћерка схвата, ова најмлађа ту и тамо, мала је још увек - рекла је Марија тада за "Републику".

БОНУС ВИДЕО: