Дарко је у својој изјави, коју је дао из болничке постеље, рекао да се све догодило одједном, "из чиста мира".

- Он је само пришао са рукама у џеповима, ништа не говори, вади пиштољ, репетира и испаљује два метка у мене. Само сам видео шаку да је крвава, да ми шикља крв, улетео сам унутра да убацим људе који су дошли, како њих не би неки метак погодио. Тек после сам видео да сам погођен и у бутину - испричао је Дарко за портал Република и додао да нико из клуба претходно није имао никакав конфликт са нападачем.

Полиција је после дојаве о пуцњави на вратима клуба, извршила рацију у истом и више особа је приведено на информативни разговор, а међу њима је био и менаџер "Фристајлера".

- Он је дао изјаву у полицији, али нема сазнања о пуцњави која би могла да помогну у даљој истрази - каже извор.

Фото: Друштвене мреже

 

У тренутку пуцњаве у клубу је било 500 људи, који су дошли да слушају популарног Нућија. Неки од њих су испричали да нико ко је већ био унутра није приметио да се нешто чудно дешава на улазу, све док није дошла полиција.

- Нисмо чули пуцње, све је било нормално, само смо у једном тренутку видели да је на улазу гужва, али није то било ништа неуобичајено. Схватили смо да је неки проблем тек кад су полицајци упали унутра, а онда испред локала људе полегали по поду и легитимисали - каже нам један од гостију и додаје:

- Видели смо да се нешто десило кад смо видели крв на излазу, е онда се прочуло да је рањен мушкарац из обезбеђења.

БОНУС ВИДЕО:

КРВАВИ ЗЛОЧИН У НИШУ : Породична кућа у којој је брат секиром убио брата

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".