У емисији "Звезде Гранда" дошло је до великог иступања од правила и по први пут у историји такмичења жири је одлучио да бојкотује одлуку Саше Поповића.

Два такмичара која су се нашла у дуелу изазвала су велику полемику стучног жирија. Саша Поповић признао је се у претходном кругу ломио да ли да пусти Мустафу Биџана који се сада такмичио са Данијелом Ајетовићем.

Фото: Н. Скендерија

 

 

– Добри сте кандидати, вредни проласка у следећи круг, али ако Мустафа буде овако певао другу песму, без живота и фалш, у следећем кругу мој глас немаш. Кандидат број два, супер си био, све на месту, али ја ћу да полудим од тебе и пренатрпаних интерпретација, само то исправи – рекла је Шерифовићева, након чега је Цеца дала свој суд.

– Мустафа, ја волим твоје певање, твоју енергију, добро владаш сценом. Заслужени су шест гласова, само тако настави. Данијеле, ти знаш да певаш, те ситнице сад, Богу хвала да их има, али мислим да ћеш ти послушати Милијев савет и да ће то бити супер – објаснила је Ражнатовићка.

Босанац је кратко истакао да су обоје добри били, а затим у свом маниру Мустафи замерио да је рецитовао, док је Данијела саветовао да се држи Адила.

Вики је такође имала лепе речи за кандидате за које је рекла да може да им нађе грепке, али да не жели јер се види напредак, што је потврдила и Ђуришићка.

Фото: АТА имагес

 

 

Пре него што је дао реч Ани Бекути, Саша је затражио да се искључе тастери жирију, а када је дао знак за гласање, цео жири одлучио је да бојкотује његову одлуку и не гласа, а иако је покушао да их наговори да кажу коме дају предност они су и даље одбијали и сложили се да ће му одлуку саопштити на паузи.

Поповић је затим упитао Мустафу да ли више воле Цецу или Марију на шта је он одговорио како обе обожава, док је Ајетовић искрено одговорио да више воли Милија од њега, када је дошао крај агонији јер су обојица добили директан пролаз.

БОНУС ВИДЕО: