Марија важи за једну од најпопуларнијих певачица на овим просторима. Она је путем свог влога обавестила пратиоце да је стигао налог за њено привођење. 

Певачица је сазнала за ово тек што се вратила са пута. Није крила да је непријатно изненађена. 

Фото: Принтскрин/ Инстаграм/serifovic

 

- Добила сам информацију из МУП-а да је од извесног суда стигао налог за моје привођење. Ја одмах желим да нагласим да сам ја савестан и одговоран возач. Осим што понекада, истина, не вежем појас када снимам влогове јер ми је тешко да држим и волан и мењач и телефон, а то је два минута и онда се везујем. Друго, немам никакве прекршаје, никада нисам правила никакве проблеме, што сам старија то и спорије возим да ми чак и свирају и сада идем да видим да ли ћу да идем у затвор или не - објаснила је Марија на чије се речи надовезао њен возач Милош који није искључио могућност да је он направио неки прекршај.

Певачица се огласила и после изласка из суда. Појаснила је да није била реч о озбиљном прекршају већ о одређеним документима које је требала потписати: 

- Много посла ни за шта, али јако пријатно искуство, не идем често по судовима. Дивне даме, лепо смо провели тих 10, 15 минута - задовољно је истакла певачица.

БОНУС ВИДЕО: