Наиме, она се за медије прва огласила, са тврдњом да је она напустила кафану због власника који јој је пришао и рекао да Срби нису добродошли у његов угоститељски објекат јер ту излазе само Албанци, док су власник кафане и обезбеђење демантовали њене речи истичући да су их "избацили због непримереног понашања".

Овим поводом старлета је одлучила да се поново огласи: 

- Лажно беснило, заразна вирусна болест (Херпес вирус) може се јавити код многих животиња, али се болест масовно јавља код свиња. Инкубација траје 1-10 дана, код прасића до 10 дана старости. Јавља се дрхтање мишића, губитак гласа, окретање око задњих ногу и пена на устима. Уколико нема нервних знакова болест може да траје и до две недеље. У супротном, угинуће прасића се може догодити током једног дана.Тако да пазите где излазите јер је болест прелазна и опасна попут лажи- започела је она.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara 🧿 (@sorajavucelic)

- Ако мислите да одређена количина албанских србомрзаца може да зарази и отрује народ гнусним лажима и изјавама варате се. А наравно увек има подложних особа које гутају сваку фантазију болесног ума. Свака наредна лаж биће на суду од таквих персона ограђујем се од примитивизма хејтерских организација, имам паметнија посла ових дана- закључила је Сораја.

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".