Огњен Амиџић је био ожењен правим лепотицама - прва жена Милица Марковић је започела каријеру као водитељка и остала запамћена као маркантна бринета крупних смеђих очију. Друга жена популарног водитеља Данијела Димитровска је освојила и велико признање својом лепотом.

Фото: Милена Анђела

 

 

Победила је на избору за моделе познате манекенске агенције Елит пре двадесет година и дуго била веома успешна у овом послу. Сада је Огњеново срце поново освојила водитељка, Мина Наумовић.

Он не крије да му је веома важно да партнерка буде лепа, а од ње прижељкује и много тога другог. "Имам јако високе критеријуме, можда то није оправдано, али то јесте тако. Моја будућа партнерка мора да има буквално све", рекао је Огњен пре кратког времена.

Мина је привукла пажњу свих наступајући у емисији "Амиџи шоу" где води мали сегмент са провокативним питањима за одабране госте, под називом "Пази, Мина."  Њен атрактиван изглед навео је многе да се питају да ли је све на њој природно, као што је то био случај са бившим партнеркама Огњена Амиџића.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Naumovic (@callmenaumi)

 

Приметно је да Мина има високе јагодице, искошене очи, пуна уста - све су то карактеристике модерне лепоте чији стандарди владају на Инстаграму. Познато је да многе жене прибегавају различитим интервенцијама како би баш тако изгледале.

Очи се најчешће "затежу" нитима од разноврсних материјала, јагодице подижу и "пумпају" филерима, а и усне су најчешће резултат инјекција хијалурона. Међутим, Мина пажљиво бира фотографије за Инстаграм и чини се да њима жели да покаже како је њена лепота, пре свега, природна.

Тако је објавила црно-белу слику са мајком која невероватно истиче управо наведене детаље, а уз њу је написала на енглеском "добила сам то од своје маме". Видљиво је да Мина није оперисала ни јагодице, ни очи, а ни узан, благо прћаст нос. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Naumovic (@callmenaumi)

 

Још једна фотка привлачи пажњу, јер је "пинована" на врху а објављена пре више од три године. На њој је маркантан мушкарац, изузетно пуних усана, уз коју Мина пише само "корени", а сличност је упадљива.

Нова девојка Огњена Амиџића ужива у свом изгледу, али наглашава да није све у њему. "Ја сам рођена срећна. Ја ћу умрети срећна. Ја сам и сад срећна", поручује она.

БОНУС ВИДЕО: