Венера ће бити у Близанцима од 11. априла до 7. маја, што ће нам дати скоро месец дана да искористимо ову нову и младалачку енергију. Током боравка у Близанцима, Венера планета љубави ће направити неколико хармоничних аспеката који ће на свачији љубавни живот деловати повољно.

Фото: Профимедиа

 

 

Како је Близанац ваздушни знак, током овог периода нагласак ће бити на комуникацији и менталном стимулисању. Време је да се посветите партнеру на дубљем нивоу, или преиспитате своје жеље везане за љубав.

Овако ће Венера у Близанцима утицати на сваки знак:

Ован

Да ли је неко рекао љубавна писма? Са Венером која се креће кроз знак Близанаца и транзитира вашим пољем комуникације, још је јачи нагласак на менталној повезаности. Ако сте у вези, можда жудите за више разговора са својим партнером. Ова енергија захтева да се изразите, зато се немојте плашити да делите све што вам лежи на срцу. Ако сте слободни и спремни да се дружите, ово је сјајан тренутак за састанак!

Бик

Док Венера лута кроз Близанце, можда ћете се затећи да дубље размишљате о својим вредностима и самопоштовању. Ако сте у прошлости прећутали нешто и створили несугласице са партнером, ово је знак да нађете компромис. Када се залажете за своје вредности, дубље се заљубљујете у себе. Ово је време када треба јасно да говорите о својим потребама.

Фото: Профимедиа

 

 

Близанци

Можда још увек није сезона Близанаца, али све очи су упрте у вас када Венера пређе у знак Близанаца! Ако сте слободни, можда ће вам бити лакше да окренете главу на нове прилике, али сада није време да пригушите свој сјај. Усредсредите се на своје потребе и уверите се да добијате пажњу и енергију коју заслужујете.

Рак

Чистите старе ране из прошлости, а док се Венера креће кроз Близанце, жудите да се затворите у себе и преиспитате прошле догађаје. Овај период може означавати крај нездравих образаца из претходних веза, или потребу да имате више времена за себе. Ако сте у вези, ова енергија може тражити од вас да пронађете духовну везу са својим партнером. Све у свему, ово је моц́ан период да се препустите и излечите, а провођење времена са својом подсвести је кључно.

 

Фото: Профимедиа

 

 

Лав

Венера у Близанцима вас подсећа да је партнерски однос јако важан. Ваша пријатељства и друштвени круг би вас могли одвести право у загрљај вашој сродној души! Технологија и иновације су такође теме које се појављују, а уколико сте у прошлости били против упознавања преко друштвених мрежа - сада је време да се ослободите старих страхова. Покушај нечег новог и отклањање старих образаца биће награђено.

Девица

Можда ћете доживети пријатне тренутке у својој каријери, а то би могло доц́и у ваш живот у облику посебне особе. Ваш рад такође доприноси повец́аном осећају сопствене вредности, што ће резултирати повец́аном самопоуздању. Нећете проћи неопажено.

Вага

Док се Венера креће кроз Близанце, схватићете да размишљате о широј слици. Како изгледа ваш живот са партнером из снова? Ако се тренутно налазите у вези, ово је време да се упустите у ризик и авантуру. Ово би могло означавати испробавање нечег новог у спаваћој соби или планирање заједничких активности. Размена знања вам такође доноси велика узбуђења у овом тренутку, зато прихватите ноћи када до касно будни разговарате са партнером о смислу живота.

Шкорпија

Док Венера борави у Близанцима, ви прижељкујете интимност. Ваш интимни живот ће ускоро добити велики космички подстицај, а такође вам се испуњава жеља за доживљавањем сирових емоција. Можда ћете се коначно осећати довољно безбедно да са посебном особом поделите своје страхове и боли из прошлости. Ваша храброст да поделите ове интимне детаље ојачаће све везе које које имате. Ако сте у партнерском односу, ово је време да дубље завирите у унутрашњи свет вашег партнера и чујете његове еротске жеље.

Фото: Профимедиа

 

 

Стрелац

За вас нема проблема док се Венера креће кроз Близанце. Стрелчеви који су у везама ће доживети додатну хармонију са својим партнерима, чинец́и овај период идеалним за јачање везе. Стрелчеви који су сами имаће подршку Венере која транзитира њиховим седмим пољем, природним пољем везе и брака, чинећи ово време идеалним за проналазак партнера.

Јарац

Жудите за мало више практичности у везама, а Венера у Близанцима вас подсећа да рутина може бити и те како еротична. Проналажење равнотеже у партнерству може бити лековито у овом тренутку. Ако сте слободни, можда ћете пронаћи љубав на неочекиваном месту као што је радно место, теретана или чак продавница.

Водолија

Док се Венера креће кроз Близанце, за Водолије креће време радости. Ако сте у вези, сада је одличан период да планирате додатне заједничке тренутке. Ако је могуће, уведите у вашу рутину неке креативне активности или заједничке хобије. Ако тражите љубав, забављање може бити главна тема вашег живота током овог периода.

Фото: Профимедиа

 

 

Рибе

Рањивост вас увек узбуђује, а док Венера борави у Близанцима, подсетиће вас да жудите за дубином у односима. Желите да уроните у дубоке крајеве психе свог партнера и дубље спознате њихову душу. Венерино путовање кроз знак Близанаца покреће теме сигурности, као и питања у вези са породицом. Ако се са неким забављате, ово може бити идеалан тренутак да представите свог партнера члановима породице или размислите о заједничком животу.

БОНУС ВИДЕО: