Ипак, једна непријатност се догодила. Наиме, певачицу је дочекао транспарент који су на крају скинули због непримерене поруке, преноси Данас.хр.

- Са шајкачом на глави, Фахрета добро нам дошла у град на Сави! - стајао је натпис испред дворане у којој је певачица наступила.

У реченици посвећеној Брени на поменутом транпаренту, уместо нормалног слова "У" (добро нам дошла У град на Сави), стајао је усташки симбол.

Лепа Брена није дозволила да јој овакав дочек на било који начин поквари наступ. Она се посветила концерту и напунила дворану, а у једном тренутку се обратила и публици:

- Драго ми је што сам поновно у Славонском Броду и што ће ово вече остати као једна од фантастичних вечери за дружење са публиком. Надам се да ово неће бити наш једини концерт овде, надам се да ћемо се још пуно пута дружити у неком наредном периоду, поручила је певачица на концерту.

Фото: Инстаграм принтскрин/ lepabrenaa

 

 

Подсетимо, у протеклом периоду главна вест у домаћим и хрватским медијима јесте одлука градоначелника Пуле Филипа Зоричића да забрани концерт српских певача Ане Бекуте, Драгана Којића Кебе и Зоране Мићановић, уз констатацију да њихова музика не приличи њиховом менталитету.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".