Марија Рамадановски, млађа ћерка покојног певача Џеја Рамадановског, удаје се 20. маја за свог вереника Стефана Давидовића.

- Све је спремно за венчање. Обе породице су срећне јер ће се Марија и Стефан заветовати на вечну љубав и поштовање. Много се воле, преслатки су заједно и биће то једно лепо, бајковито венчање. Њен дечко је из фине, домаћинске и угледне породице, реко је извор за "Курир".

Марију је у поноћ 2023. године запросио Стефан и она је срећна и задовољна пристала да се уда за њега.

- Управо верена! Волим те, љубави моја, највише на свету - написала је тада на друштвеним мрежама и поделила фотографије са веридбе.

Њен будући супруг није јавна личност и избегава да се појављује у медијима. С друге стране, Џејова ћерка је завршила школу за негу лепоте, у чему ју је отац подржао. Она је успешна у свом занимању и шминкала је многе познате личности, а радила је и у позоришту. Има таленат на оца и одлично пева, па је одлучила да се опроба и у музичким водама.

Фото: Инстаграм принтскрин/marija_ramadanovski

 

 

Марија је потврдила ове лепе вести. 

- Шта бих рекла, знате да ја не причам много о свом приватном животу, али ето, то су лепе вести - удајем се за човека свог живота. Жао ми је што мој тата није упознао Стефана. Јако сам срећна с њим и мислим да је то и више него довољно. Не плашим се брака, већ живимо заједно. Припреме за венчање су скоро завршене, све полако приводимо крају. Тренутно сам преокупирана обавезама око песме "Кочи", коју ћу промовисати ових дана, а певаћу је и на свом венчању - рекла је Марија за "Курир".

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".