- Медији су пренели вештачења форензике и Телекома и ја могу само да кажем да је то суђење доведено до апсурда. Случај Марјановић је школски пример немарног вођења истраге. Да ви после пет година немате осуђеног починиоца истраге је заиста страшно. Разлика између Ђокића и Марјановића је управо у тој истрази, видите да овде за четири недеље имате убицу, а овде ни за четири године немате. Једино што је заједничко убици Ђокића и Јелене Марјановић је то што је злочин починио психопата - нагласила је Мишев у јутарњем програму.

Јелена Марјановић усмрћена са девет удараца у потиљак, разлог зашто још немамо убицу према њеном мишљењу јесте тај што је немарно урађена истрага.

- Зоран је и даље главни осумњичени за убиство Јелене Марјановић, а разлог зашто то још није урађено је управо немарност извођења свих доказа. Ви имате тај апсурд да је на једној ногавици блато, на другој не, као да читате неку пародију, а не озбиљно вештачење. Њему је био искључен телефон, нема алиби за ту ноћ, а доста се полемисало око тога. Форензика ради сјајну ствар у Србији, али проблем код нас је што ви немате право на форензичарско сведочење већ само на записник - сматра Мишев.

Осврнула се и на убиство Ђокића и нагласила да од зеленаша новац најчешће позајмљују очајни људи који су спремни на све.

- Ђокићи су блиски неким другим случајевима где су исто ликвидиране целе породице и исто је био случај зеленашења. Ја сам давно рекла да је зеленашење један кривични деликт и да људи који позајмљују новац заиста људи који су очајни и који су у стању све да ураде. Пошто се прво говорило да је у питању организован злочин, то је Џонићу дало један ветар у леђа да почне да оптужује све око себе. Ипак, месецима је планирао злочин, од комшије је тражио да му направи пригушивач, затим се жалио да му се покварио мотор и на крају имате снимак где он купује гориво. Реално је то могао и сам да уради - каже експер за безбедност.

Наглашава да није немогуће да је Џонић сам убио рођаке.

- Да човек оптужи своје синове је заиста стравично. Велики је манипулант. Џонић је из структура безбедности који је добро знао како прикрива доказе тако што спаљује и ауто и тела, али тај моменат да он оптужује синове за које је вероватно знао да су ту ноћ на послу и да неће бити оптужени и да ће то само да му пролонгира подизање оптужнице и суђење, па онда кад је схватио да ће му то пропасти, почео да је меша одређене људе из криминалног миљеа. Он је њих оптужио, њих који су били у иностранству и вратили се да би сведочили и прошли полиграф... Ако погледате реконструкцију догађаја није немогуће да је заиста сам то урадио. Изјавио је да је кад је изашао из аута прво ликвидирао Горана, што је заиста и могуће, а онда мајку и ћерку које су кренуле да хистеришу. Заиста није немогуће да је сам све то извео. Све је могао пре злочина да припреми, што и јесте урадио. Ја мислим да ће ово бити јасан случај, мени је фасцинантно да је он тражио да каже где је остатак новца да би био пуштен. Е то је та психопатија. Нема осећај да је нешто лоше урадио - навела је експерткиња за безбедност.

(Новости)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".