Наиме, они су у намери да подметну пожар у једној локалној кафани, скинули столњаке са столова летње баште, поставили код улаза и запалили.

Иначе, ухапшени В.Ј. је лице које је познато по насилничком понашању у Белој Цркви, а према сазнањима цео град га се боји.

Исти човек, крвнички је претукао С.П. (50) на венчању свог братанца када ју је, како тврди жена, из чиста мира напало троје сватова с којима је такође у родбинским односима.

- М. В. и В. Ј. почели су без речи да ми туку сина. Питали су га да ли зна зашто га бију, а када им је рекао да не зна, они су наставили. Уследило је још неколико удараца, након којих је казао да ипак зна разлог, али само да би они престали да га ударају - испричала је С.П. тада.

- Пришла сам М. В. и В. Ј. и питала их зашто су ми напали сина. Уместо одговора В. Ј. ме је ухватио за косу пред пуном салом гостију и неколико пута ударио песницом у главу. На тренутак сам изгубила свест и пала - тврди повређена жена.

Шокирани рођаци су, како тврди, покушали да је заштите.

- В. Ј. ме је на крају ухватио поново за косу и вукао по поду ка излазу. Тада се умешао братов син, иначе младожења, и одвојио ме од В. Ј. - објашњава она.

 

 

Шта је био мотив овог крвавог обрачуна, С.П. до данас није најјасније.

- Мој син није желео да се бави послом којим се бави син једног од нападача, то би могао бити разлог. Друго објашњење немам - завршава она.

БОНУС ВИДЕО:

ПОЖАР У НАСЕЉУ СТЕПА СТЕПАНОВИЋ: Гори стан на последњем спрату

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".