Сада, шест година касније, на свом ТикТоку поносно поручује хејтерима да су он и 77-годишња Алмеда још увек у срећном браку, чиме се не могу похвалити многи супружници који су сличних година

- Јако је тешко бити у вези коју породица не подржава, кад не воле оног кога ти волиш и нису срећни због тебе - поделио је Гери са пратиоцима на ТикТоку и поручио да понекад, нажалост, човек треба да се удаљи од оних који га не разумеју, чак и кад су то људи који су ти најближи.

@_garyandalmeda_

And this man loves this woman with all of his heart. ❤️ ##agegap ##agegaplove ##fyp ##garyandalmeda ♬ original sound - user5975528324004

На крају дана ти, каже он, породица није крв, већ они који те безусловно воле и подржавају.

- Немојте допустити да неко стане на пут вашој срећи, без обзира да ли се ради о породици или пријатељима - рекао је.

Алмеда и Гери венчали су се 2015. године, и то само две недеље након што су се упознали на сахрани њенога сина Роберта. Гери је тада имао 17 година и баш је раскинуо везу с једном 77-годишњакињом.

- Пре шест година сам донео најбољу одлуку у свом животу, кад сам љубави свог живота и својој јединој правој сродној души рекао "Да" - поделио је у објави којом је супрузи честитао шесту годишњицу брака.

- Свакодневно ме чиниш најсрећнијим човеком и тако сам срећан што си крај мене на овом животном путовању - додао је.

- Она је жена мојих снова, а с*кс нам не може бити бољи - рекао је за "Тхе Сун" Хардвик који је након венчања са својом супругом уселио код једног од Алмединих унука.

- Нисам тражила неког млађег, али се појавио Гери и одмах сам знала да је он прави - поделила је Алмеда која је с првим мужем у браку провела чак 43 године. Кад је он умро, остала је, како каже, сама, а није ни сањала да ће своју сродну душу тек упознати и то у 17-годишњаку.

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".