Прослављени фудбалер Ашраф Хакими недавно је оптужен за силовање након чега је његова супруга Хиба Абук, позната шпанска глумица затражила развод. 

Њих двоје су у браку од 2018. године и имају двоје деце. Она је од фудбалера тражила половину онога што је зарадио, а зарадио је милионе. Тада је уследило изненађење од којег се Хиба још увек није опоравила - фудбалер заправо нема ништа.

Фото: Танјуг/АП

 

Годинама уназад Ашраф Хакими је све што је зарађивао одмах пребацивао на рачун своје мајке, па је тако она власница целокупне његове покретне и непокретне имовине.

Након што су се у јавности појавиле ове инфорамције друштвена мрежа Твитер горела је од опречних коментара људи. И док су једни коментарисали како је фудбалер испао паметан и како други треба да уче од њега, било је и оних који нису делили исто мишљење.

Велики број твитераша оплео је по фудбалеру, називајући га разним погрдним именима. 

- У браку су три године, а она хоће половину имовине. Шта би било да су били у браку 20 година? Узела би му све? - гласио је један од коментара.

- Размислите кад се удајете, да ли се удајете за мушкарца или за његове паре? Годинама сте са неким само због пара? Е па онда овако и треба да заврше све жене које јуре новац, а не људав - гласио је још један од њих.

- Како можеш да будеш толики лицемер, да с неким проведеш 3 године, тај неко ти роди 2 деце, а ти му све радиш иза леђа овакве ствари ... Ужасно лош човек - било је и оних који нису о Хакимију имали лепо мишљење. 

БОНУС ВИДЕО:

САМ ПРОШАО, САМ ПРЕСУДИО: Звездин соло-гол за недостижну предност против Радничког

(GLOSSY)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".