Марија се развела од архитекте Милана Миловановића са којим има троје деце. После развода са децом се преселила у свој девојачки стан, а убрзо је нова љубав закуцала на врата. Лепа водитељка се током лета упустила у везу са глумцем Растком Јанковићем у којој је заблистала. 

Водитељка је открила да ће ускршње празнике провести делом у родном Књажевцу, а делом у Београду.

- Празници ће бити подељени, пошто је моја мама у Књажевцу, а сви остали су у Београду. Међутим, увек гледамо да смо сви бар у неком делу празника на окупу. Пошто се на Велики петак фарбају јаја претпостављам да ћемо их фарбати у Књажевцу, а опет на Ускрс ћемо вероватно доћи за Београд да ту проведемо тај дан, још не знам - изјавила је водитељка. 

 

 

- По питању васпитања деце код мене је демократија потпуна. Увек се договарамо ко где и како жели да иде. Мени је много жао што ми модерне маме немамо времена за сарму која се крчка 5 сати или за печење које преливате док се пече. Међутим, моја мама је ту за то. Гледам да са децом увек имам неке наше мале ритуале, па ако је то и паста са домаћим сосом, гледамо да то радимо заједно. Умем да кажем да ја нисам мама по Монтесорију. Онда ми је једна жена рекла да заправо јесам, зато што укључујем децу у кување и све то, тако да је то неки наш вид креативе - објаснила је Вељковићева.

 

Марија обожава да води рачуна о свом изгледу, а на Инстаграму је прати 60.000 пратилаца. Међутим, међу похвалама, Марија се сусретала и са негативним мрзитељским коментарима: 

- Мислим да је важно да се о томе прича, али не у смислу: "Јадна ја неко ми је оставио лош коментар". Особе које остављају такве коментаре другима, не само мени, више говоре о томе колико су саме несрећне. Међутим, мислим да је важно да се прича о томе јер је то кажњиво у неким земљама и никако не треба да буде тренд. Сви као друштво морамо да радимо на томе да је у реду ако када се ујутру пробудите и уђете у пекару, да тој продавачици уз осмех кажете "Добро јутро", а не да од раног јутра идете на друштвене мреже и одмах вређате неког - истакла је она.

На друштвеним мрежама називају "глупачом" и на њеним фотографијама у којима позира пред емисију или у некој посебној одевној комбинацији, постављају питања "због чега глуми рибу?". Честе су и реакције да је "ружна, антипатична" и слично, а неретко је критикована и да "треба да је буде срамота јер је мајка, а показује груди"

(Република)

БОНУС ВИДЕО: