- Екстрадициони притвор по овом решењу може трајати најдуже шест месеци од дана хапшења 14. марта ове године или до нове одлуке Суда - наводи се у саопштењу суда БиХ.

Азру Шабановић (22) из Брчког, подсетимо, потражује Србија због сумње у умешаност у убиство Ранка Радошевића Ескобара 9. марта у Београду.

Осим о Азриној, ових дана се одлучује и о судбини њеног дечка, навијача Партизана из Брчког Марка Пјановића. Одлука о његовом изручењу или одређивању екстрадиционог притвора требало би да буде донесена до 23. априла ове године.

Фото: Друштвене мреже

 

Радошреић је, да подсетимо, убијен 9. марта када су двојица маскираних егзекутора, осумњичени Стефан З. из Лебана и Лука В. из Краљева, ушла у кафић који је био у склопу пумпе и испалили кишу метака на Радошевића.

Фото: МУП РС

 

- Након рафалне паљбе они су побегли, а убрзо су ухапшени у штек-стану на Новом Београду, где је с њима била и тинејџерка (17) која је, такође, лишена слободе због сумње да је пружала логистику групи. У све су били умешани и Азра и Пјановић који су одмах поибегли за БиХ - подсећа извор Курира.

Фото: Принтскрин, Новости, Профимедиа

 

Фото: Приватна архива

 

Азрин адвокат Дамир Кочо затражила је данас да се Шабановић, уместо притвора, одреде мере забране.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

ПОГЛЕДАЈТЕ КАКО 600 ПОЛИЦАЈАЦА ХАПСИ КРИМИНАЛЦЕ Упали у више од 80 станова

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".