Аутомобили су се кретали у смеру центра града. Сребрни аутомобил престројио се у другу траку непосредно пре семафора, а на њега је великом брзином налетео плави аутомобил, ударио га, преврнуо се на бок и ударио у семафор. Возач сребрног аутомобила наставио је вожњу као да се ништа није догодило.

Снимак је објављен на друштвеним мрежама, где је изазвао бројне коментаре.

Као што обично бива, корисници интернета су тражили одговор на питање ко је скривио удес.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

"Ово је одузимање предности преко пуне линије", "Гледај идиота, шта му је урадио и побегао", "Прво одузме предност, а онда само хладно настави даље" - само су неки од коментара, чији су аутори видели возача сребрног аутомобила као јединог кривца.

Ипак нису сви били таквог мишљења. Неки пишу и како су криви обојица и како је плави аутомобил возио пребрзо.

- Овај весели се не уверава да ли га ко претиче, обилази, други се залетео као да вози рели, нагарио човек као формулу, овакви су 95% возача у Србији где апсолутно ништа не поштују никаква саобраћајна правила само јуре, журе, дивљају по улицама. Имамо ми одличне законе за саобраћај него у питању је дебилски менталитет код наших, само иде гас уз то дрога, алкохол, мада раде то и без тога стално негде журе, препуни агресије и фрустрације није ни чудо што се свашта дешава - гласио је један од коментара.

- Овај га исекао и побегао... лагано побегао... А обојица су криви јер су ишли жутом траком да избегну црвено светло... шоу програм за обојицу...

- За све који ће да се ухвате брзине, као разлога, само ћу рећи да је ово могло да се деси и са 40км/х, да је наишао СУВ рецимо због велицине точкова лагано је исто могао да се преврне... Тако да маните се приче о брзини и научите да гледате ретровизоре.

Мада се мишљења разликују, једно је сасвим сигурно - и један и други возач понашали су се неодговорно

БОНУС ВИДЕО: