Треће основно јавно тузилаштво у Београду, након хапшења одредило је у понедељак задржавање осумњиченом С.С. због извршења кривичног дела Насиље у породици.

- Након саслушања осумњиченог, тужилаштво је предложило одређивање притвора у трајању од тридесет дана, како не би поновио кривично дело и утицао на сведоке - рекао је извор Информера упознат са случајем и додао да је на захтев тужилаштва суд одредио притвор.

Према сазнањима медија,у даљем току поступка тужилаштво ће изводити доказне радње испитивањем сведока и наложити да се обаве потребна вештачења.

Подсетимо, полицијски службеници у Сурчину су, у сарадњи са трећим основним јанвим тужилаштвом, ухапсили су С. С. у недељу због насиља у породици.

- Сумња се да је он у алкохолисаном стању отишао код бивше супруге Ј. Г. (32) у Бољевце, где је почео да је малтретира. Ударио ју је у главу и претио да ће да је убије. Осумњичени је насрнуо и на мајку бивше супруге Ј. Г. (54) која је покушала да заштити ћерку. Њу је погодио столицом у тело, а затим наставио да ломи све по кући, при чему је стакло одлетело и расекло његову једногодишњу бебу по лицу - рекао је раније наш саговорник.

С. С. је одређено након хапшења одређено задржавање до 48 сати у оквиру којих је саслушан и сада му је одређен притвор месец дана.  

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: