Поносни тата, боксер Вељко Ражнатовић, исте вечери је поводом рођења сина уприличио велико славље у вили на Дедињу, а након што су се окупили бројни чланови породице, пријатељи и Цецине колеге са естраде које су атмосферу довеле до усијања, уследио је ватромет и лумповање са трубачима.

Данијела Родић за домаћи медиј открила је детаље са прославе, ко тренутно чува малог Жељка и како тече ћеркин опоравак након царског реза.

- Честитке стижу свакодневно, на прослави је било стварно весело и прелепо. Са Богданом се чујем нон-стоп, она је добро. Видели смо се и преко видео-позива, али и уживо. Беба је супер - почела је Данијела.

Бака је потом открила да мали Крстан личи на свог старијег брата, али да је за нијансу тамнији од плавокосог Жељка.

Фото: АТА имагес, Профимедиа

 

 

- Видела сам унука, пресладак је! Личи на свог брата, ту су слични, имају исте црте лица. Мало је тамнији, Жељко је био мало плављи, али деца се за годину дана промене, видећемо - каже Богданина мајка и открива када ће Ражнатовићка напустити породилиште.

- Не знамо када ће Богдана изаћи из болнице, зато што се породила царским резом, тако да и боље је да остане у болници. Опоравак траје. Само да је све како треба прошло, хвала Богу - прича Родићка.

Упркос доброј атмосфери на прослави код пријатеља, Данијела се ипак није латила микрофона, јер како каже, има оних који то раде много боље од ње.

Фото: АТА имагес

 

 

- Било је весело, али нисам се латила микрофона, нисам ја тај таленат. Има ко зна да пева, зна се!

Данијела је спремна да максимално помогне Богдани око новорођенчета, која ће након изласка из породилишта живети опет на релацији Тител - Београд.

- Сви ћемо јој помагати око бебе, и Жељко и Вељко, једна баба, друга баба, деда, сви ћемо да га чувамо. Беба ће за почетак бити на релацији Тител - Београд. Мало код нас, мало код њих - открива поносна бака.

Док је мама у породилишту, малог Жељка у Тителу чува бака Данијела, која истиче да њен унук није ни свестан да је добио брата.

Фото: Теодора Ћирић

 

 

- Жељко је тренутно са мном, код мене је засад. Још увек није свестан да је добио брата, док не дође беба кући.

Родићи су у кратком периоду добили четири унука, а Данијела не крије да би волела да има и унуку.

- Боже здравља биће још деце, али тек се породила, полако... Не би било лоше да после четири унука добијемо и унуку, добро би нам дошла једна девојчица. Како буде, само нек је живо и здраво - закључила је Данијела.

(24седам)