Сада је њен син Милан Лаћа Радуловић открио да ли постоји нешто попут "свеске дуговања", у коју је Марина наводно уписивала имена оних који јој за песме никада нису платили.

- Мама има своје свеске само са записаним песмама, мобилним телефонима, ту је негде и списак за пијацу. Моја мама није била жена која је била материјалиста, колико год да је волела материјалне ствари. Тако нешто, попут списка дуговања, уопште не постоји - рекао је Лаћа.

Фото: Јутјуб принтскрин/Tvrda Priča /Nešto Drugačije

 

 

Каже да је гомилу песама написала и за џабе.

- Она је неке текстове писала и за џабе, из љубави и добре воље. Да ли се то вратило или не, не знам - али она је била жена која је била спремна да опрости све и није била злопамтило. Њој су по дифолту сви увек били добри.

- Она је увек гледала ствари тако да је све у суштини добро, без обзира да ли су радови црни или добри. Увек је у некоме видела добро. Зато мислим и да ће трајати толике године и да држи квалитет свих тих година - испричао је он.

Лаћа је рекао да су он и Марина заједно написали поједине хитове, међу којима је и песма "Адио амореж", али и наводи да је Марина увек подржавала његов таленат и да никада није покушавала да га усмери на свој уметнички израз.

Фото: АТА имагес

 

 

- Ја сам као клинац писао саставе, био сам други - трећи разред основне школе. Што је глупља тема, мени је било боље. Мами сам увек читао своје саставе, па је она већ ту негде препознала мој таленат. Стално ме је храбрила и подржавала. Никада се није мешала у мој укус, нити је покушавала да унесе своје елементе уметничког израза у моје писање, сем занатских сугестија, што је база свега. Ја сам много волео филм, па сам као мали писао неке кратке сценарије, а негде у гимназији сам кренуо да пишем поезију и стихове - рекао је Лаћа.

(Нова.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".