Због овог убиства домаћа јавност је занемела, а и дан данас се препричава мистерија злочина момка за којег кажу сви да је био за пример.

- На тераси куће, полиција је пронашла два беживотна тела. Препоставља се да је Митар прво убио Мариа, па онда извршио самоубиство. На тераси је било пуно чаура , на све стране - рекао је тада извор из врха МУП-а за "Курир".

На кући испред које су пронађена тела Мариа и Митра примећен је велики број камера, а према незваничним информацијама полиција проверавала да ли су камере снимиле злочин.

Комшије нису могле да верују да се тако нешто догодило у њиховом селу. Владо Тајкић рекао је тада за Курир да је чуо два, три пуцња али је мислио да се деца играју у селу.

- Ја сам онда отишао до града и када сам се вратио ћерка ми је испричала шта се догодило. Када сам се вратио, полиције више није ни било. Ово је стварно страшно, не могу ни да замислим због чега је дошло до овакве трагедије. Нисам познавао Митра, али по селу се прича и да га је можда убио због нерашчишћених дугова - испричао је Владо.

Фото: Д. Дозет

 

 

Слободан, иначе комшија Митра Вуковића, говорио је да је познавао његову целу фамилију, а за њега да није до сада имао никаквих проблема.

- Добра му је породица, нису имали никаквих проблема, знам само да се Митар преселио у Нови Сад. Синоћ сам видео само полицију у селу, али нико није тада знао шта се догодило, просто не можемо да верујемо - причао је Слободан.

Фото: Инстаграм

 

 

Мештани Ђурђева сумњали су Митар Вуковић се годинама уназад бавио зеленешењем и позајмљивањем под каматом, док је његов отац држао годинама ланац продавница, а мама је била директорка школе.

- Чика Никола, Мариов отац и убица Митар често су заједно седели у пицерији коју држи Мариов стриц у центру села. Сви у селу смо убеђени да је ово убиство само освета нека од стране Митра према Николи, а да је јадан Марио колетерална штета - говорио је један од мештана који је желео да остане анониман.

Фото: АТА имагес, Д. Дозет

 

 

Подсетимо, жабаљској полицији пријављен је нестанак Гоциног кума Мариа. Наводно он је задњи пут виђен на мопеду и да му се након тога изгубио сваки траг.

"Породица знајући Мариа да нигде не иде далеко а да се не јави, одмах је алармирала полицију", писали су тада медији.

Када је жабаљска полиција кренула је у потрагу за Тртићем, и негде у среду око 18 часова, уочен је мопед у улици Вука Караџића у Ђурђеву. Полиција је након обиласка неколико кућа, дошла до велелепне куће у власништву Мирка и уочила мопед, као и два тела на тераси.

Певачица Гоца Тржан је екслузивно за Курир после трагичне вести изјавила да не може да верује шта се догодило и да Марио не би ни мрава згазио.

- Очајни смо и претужни. Страшна трагедија. Наш кум ни мрава не би згазио. Немамо речи. Био је најпитомији човек на свету - изјавила је својевремено Гоца.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: