Подсетимо, злочин се догодио синоћ око 21 сат у Јарсенову, селу у Лесковцу, док су Саша и Гордана били код Зорана С., којем је жртва чистила и одржавала кућу. Када је домаћин отишао до тоалета, настао је сукоб између партнера који се завршио стравичним епилогом. Зоран је затекао Гордану избодену и у локви крви, а затим је осумњичени Саша сам позвао полицију.

Гордана пријављивала Сашу за насиље

- Гордана је 3-4 пута пријављивала за насиље невенчаног супруга Сашу, али када год би се поступак покренуо она би одустала. Последњи пут је пријавила Сашу прошле године. Гордана има ћерку и оца у Београду, а недавно је кратко боравила тамо, након чега се вратила у село код Саше.

Фото: Фејсбук

 

Центар за социјални рад јој је предлагао да буде смештена у Сигурној кући у Лесковцу, али она је то неколико пута одбила. Ми знамо да је веза била проблематична са обе стране - прича за "Блиц" Предраг Момчиловић, из Центра за социјални рад (ЦЗСР) у Лесковцу.

Како причају комшије Саша је познат у селу као Капетан, а више времена је провео у затвору, него на слободи.

- Он и пије стално, нон-стоп је пијан. Забављао се са Горданом неколико година, она родом није одавде, из околине Београда је. А он нема никога, цео живот је проблематичан. Јадна жена, много сам се потресла. Рекли су да су чистили крв три сата, сви су се шокирали кад су видели шта је направио - испричала је мештанка Јарсенова.

Како кажу житељи Јарсенова, Гордана је родом из Београда, а већ неколико година је у вези са Сашом.

Убица се бранио, Гордана га је прва напала

Са друге стране, један комшија који се задесио на лицу места након злочина испричао је шта му је Капетан рекао.

- Рекао ми је да је Гордана њега прва напала, имао је два убода од ножа по рукама - рекао је комшија.

(Информер)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".