Водитељка Јелена Симић је у марту 2020. године почела да води култни квиз "Слагалица", али је убрзо сазнала да је у другом стању, па је отишла на породиљско одсуство.

 

 

Јелена се недавно вратила на мале екране, а мало ко зна да је њен супруг Драган Симић, декан Факултета политичких наука Универзитета у Београду где су се и упознали.

Он је иначе, знатно старији од ње, а да уживају у складном браку говоре и бројне заједничке фотографије које водитељка објављује са својим супругом.

Управо са њим Јелена има двоје деце,ћерку Уну и сина Алексу. Овако је за медије говорила о њиховој љубави:

 

 

- Никада нисам радила оно што су други од мене очекивали. Свет гледам широм отворених очију и пажљиво ослушкујем само своје срце. Увек сам 'газила по линији', као што пева Џони Кеш. То је разлог више што сам данас задовољна жена. Упознала сам људе који за своје жеље нису имали храброст. Испунили су очекивања других јер им је тако било лакше. Видим их, нису срећни. Драган је старији од мене 18 година, не три деценије као што су поједини наводили. Заједно смо 17 година, имамо двоје дивне деце. Да нема љубави и разумевања, сигурно не бисмо опстали толико - истакла је раније водитељка.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: