Снежа Борјан је испричала како је у једном период она издржавала Милана, а сви пријатељи су јој саветовали да се не удаје за њега јер он није успешан спортиста: 

- Када смо почели да се забављамо, Милан је живео код мене у стану. Није био у доброј финансијској ситуацији, јер је сав новац трошио на путовања и изласке. Тад сам га издржавала и он то данас свима прича, није га срамота. И не треба, јер смо све што имамо створили заједно. 

Она је врло мудро одговорила пријатељицама када су је убеђивале да се не удаје:  

-Пријатељице су ми говориле: "Зашто се удајеш? Он није успешан спортиста". Говорила сам да ме то не занима јер имамо љубав, захваљујући којој може све да се постигне. Тако је и било. - каже Снежана и додаје:

-После годину дана забављања одлучили смо да се венчамо 2016.

Голман је једном открио како је започела њихова љубавна прича:  

- Био је то наш први излазак и сећам се да смо били на једној пумпи... Хтео сам да је пољубим, али нисам знао како. Питао сам је да ли носи вештачке трепавице, а она ми је одговорила да су њене. Рекао сам јој: "Зажмури да видим." Када је затворила очи, почела је наша прича.

-После годину дана забављања одлучили смо да се венчамо 2016.

Борјанова изабраница је посаветовала девојке да не обраћају пажњу на материјални статус изабраника:

- Ако у старту размишљате да се удате само због новца, небитно да ли се ради о фудбалеру, неком другом спортисти или бизнисмену, изгубићете.Такав мушкарац ће вас варати, бићете незадовољне или ћете бити затворене у кући без права да било шта кажете или да негде изађете с пријатељима. 

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: