Америчке власти у понедељак су оптужиле члана банде МС-13, Оскара Солиса (30) за "демонско" убиство достављача "Uber Eats". У кући оптуженог у Холидеју на Флориди прошле недеље у џаковима за смеће пронађени су раскомадани делови тела жртве.

- Нећу улазити у то колико је овај случај био језив. То што је овај човек радио је демонски - рекао је јуче шериф округа Паско Крис Ноко на конференцији за новинаре.

Истражитељи верују да је Солис покушао да опљачка возача, али да га је на крају убио. Солис је био повезан с МС-13, насилном криминалном групом која се бави трговином дрогом и људима, пише Си-Ен-Ен.

Возач пре доставе послао поруку супрузи

Возач Рендол Вилијам Куке (59) је прошле среде увече, када је био близу своје куће, послао поруку својој супрузи и рекао да обавља последњу испоруку и да ће се ускоро вратити кући. То је био последњи пут да се његова супруга чула с њим. Након тога јој више није одговарао на поруке и позиве, па је она касније током ноћи позвала полицију.

Убер је истражитељима дао податке о задњој ГПС локацији возача. Када су детективи прегледали снимке с надзорних камера, видели су достављача пред вратима куће у Холидеју у 18:56, само неколико минута након што је супрузи послао поруку.

На другом снимку се видело како следећег дана Солис и још једна особа носе џакове за смеће око куће.

Фото: Танјуг/АП

 

Нападач недавно пуштен из затвора

Кад су истражитељи у петак прегледали џакове за смеће које су се налазиле у Солисовој кући, у њима су пронашли људске остатке и крваву одећу. Касније су у кући оптуженог пронашли жртвину бурму и кључеве аутомобила.

- Не постоји веза између осумњиченог за убиство и жртве. Изгледа да је достављач само обављао свој посао, последњу испоруку те ноћи и да га је оптужени убио без разлога - рекао је Ноко.

Солис се недавно преселио на Флориду након што је у јануару пуштен из затвора у Индијани, у којем је провео више од четири године због напада и провале.

БОНУС ВИДЕО:

МАСКОВА РАКЕТА ПОНОВО ЕКСПЛОДИРАЛА: Нови неуспешан покушај током "SpaceX" тестирања

(Index.hr)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".