Када буде дошло време Анастасија ће одабрати венчаницу за свој најважнији дан у животу. За сада још увек нема речи о венчању, али пар ужива у првим чарима благословеног стања. 

Цецина наследница је једном приликом открила ко ће бити њена кума на венчању: 

- Она ми је најбоља другарица. Сутра ће ми бити и кума на венчању. За њу ми ништа није тешко да урадим. Знамо се и дружимо од моје 12. године - испричала је Ражнатовићева једном приликом у емисији "Недељно поподне".

 Тара Милутиновић недавно се по први пут појавила на филмском платну. Интересантан је податак да је млада глумица унука чувеног фудбалера Велибора Боре Милутиновића и да је успешно завршила два факултета. 

Прво је дипломирала на Економском факултету, али схватила је да је глума њена права љубав, па је завршила и Факултет савремене уметности. 

- Прво сам завршила економију, волела сам је, али сам имала погрешну слику о томе како ће то да изгледа. Била сам јако млада, са непуних 17 година сам уписала факултет и видела сам себе као неку успешну жену. Када сам се запослила, била сам јако несрећна у канцеларији, осетила сам се као да сам побегла од себе - изјавила је једном приликом млада глумица.

- Сетила сам се како сам се осећала као мала и схватила да волим глуму. Ја сам рекла мами да ја то морам да урадим, а она ме потпуно подржала, рекла ми је да ја треба да будем ја - додала је Тара. 

БОНУС ВИДЕО: