Запослени Управе за индиректно опорезивање Босне и Херцеговине премештени су у други објекат у Бањалуци након што је у једној од службених просторија те институције откривена змија.

Велику змију прва је приметила једна службеница кад је желела да седне за свој радни сто. Службеници УИО нису сигурни о којој је змији реч и да ли се ради о отровници или не (мада понајвише личи на рибарицу која није отровница).

Након тога наступила је паника те је свих 25 службеника из Групе за принудну наплату и Групе за тарифу напустило радне просторије.

 

 

- У просторије Гласа у Бањалуци смештен је део службеника УИО запослен у Регионалном центру Бањалука. Реч је о старој згради која би ускоро требало да буде порушена. У протеклим годинама у овим просторијама био је велики број пацова и мишева који су најчешће излазили из клима уређаја постављених на плафонима. Претпоставља се да су се змије појавиле у овом објекту управо због великог броја глодара, а у овом тренутку није познато да ли у објекту има више змија. Службеници УИО позвали су надлежне службе које би ускоро требало да дођу у просторије Гласа и изврше преглед и обезбеде сигурност просторија за даљи рад - навели су из УИО БиХ.

БОНУС ВИДЕО: