После појављивања у поменутом такмичењу, Сарина популарност је почела да расте. Она је у вези са плесачем Жигом Соларем, па често путује у Словенију где живи њен изабраник. Сада су комшије изнеле своје мишљење о младој звезди:  

– Сара је дивна, јако љубазна, иако је увек у некој журби, стално негде зуји, као и сви млади, сваки пут се јави, наравно са осмехом на лицу. Питамо је некада у пролазу о неким актуелностима на естради, на шта нам увек шаљиво одговори – изјавила је једна старија госпођа и додала:

– Због тога се нисам изненадила када сам је срела у аутобусу. Није дозволила да је популарност пољуља.

Врло често је виде у шетњи са њеним љубимцем: 

– Сара има најслађу куцу у крају. Познато је да је јако везана за њега. Свакодневне шетње су незаобилазне, а када она није у Србији, чувају га њени родитељи – испричала је млада девојка:

– Обожавам њену музику, волим са њом да поделим утиске када објави нову песму. Многим мојим друговима делује умишљено, али их ја убеђујем да није таква.

Сара је позната по томе да води рачуна о себи и активна је у теретани:

– Води рачуна о себи и то се примети. Када јој у руци није поводац, онда је торба за тренинг. Другарица иде у исту теретану са њом и каже да стварно вредно ради. Углавном се људи сликају за Инстаграм – рекао је један младић.

Комшије су биле у прилици да виде и Жигу:

– Увек насмејан младић, просто да не поверујеш! Баш су леп пар, иду једно уз друго. Чујемо некада у пролазу како прича на нашем језику, Сара га учи, па нам буде симпатично. Јавља нам се са "Добар дан" и то је много лепо. Труди се да се уклопи – рекла је једна бака.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: