Ива Вучинић, некадашња такмичарка "Звезда Гранда", имала је саобраћајну незгоду у којој је повредила жену Д.М. (74), а потом отишла са лица места.

Несрећна жена прелазила је улицу на пешачком прелазу када ју је Ива ударила и поломила јој обе руке, а онда се удаљила са лица места и престала да одговара на све позиве, због чега ће је, према нашим изворима, озлојеђена жена тужити.

Фото: Јутјуб принтскрин/zvezdegranda2008

 

 

- Све се десило у Суботици, на пешачкој стази, када је девојка ударила старију госпођу. Изашла је из аута уз образложење да није гледала у ретровизор. Жени је узела број телефона и рекла да ће је звати да види како је. Д.М је отишла у хитну помоћ где јој је констатован прелом обе руке. Наравно, пошто је испричала да ју је ударио ауто, морала је да дође полиција и да направи записник. У неком моменту певачица која је ударила Д.М. позове и она јој каже да мора да дође да да изјаву јер је полиција ту. Тада Ива искључује телефон и баца картицу. Наравно, у том моменту нико не зна о којој јавној личности се ради. Међутим, полиција је проналази и схвата да је реч о "Звезди Гранда", што њима наравно није битно, али смо сви били у шоку да се било ко, а нарочито јавна личност, тако понаша - каже наш извор за "Блиц" упућен и читаву ситуацију и додаје:

- Она је у Суботици наступала са братом. Замислите да тако ударите старију жену и одете, не размишљајући да ли је жива, шта се догодило са њом и још искључите мобилни. То се све догодило на Велику суботу. Д.М. ће је тужити, али ни то није поента. Колико неко нема савести и људскости у оваквој ситуацији! Породица Д.М је ужаснута понашањем и зато и покреће тужбу против певачице - открио је извор.

Ива Вучинић је, подсетимо, у четвртој сезони такмичења "Звезде Гранда" наступала са рођеним братом Вуком. Директор "Гранд" продукције у њиховом случају направио је преседан и дозволио брату и сестри да се такмиче заједно, као један кандидат. Иако су многи мислили да ће доћи до финала, тада се спекулисало да нису далеко догурали јер је Ива доста лошији певач од Вука, те да би он много боље прошао да се такмичио сам.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".