Марина Матијевић (35) више од десет година део је Прве телевизије, а од 2019. године сваке недеље доноси срећу потенцијалним лото добитницима. 

Телевизија је одувек била њена љубав, па и данас о смехом на лицу приступа сваком новом пословном изазову.

- Мој први сусрет са телевизијом био је фаталан - љубав на први поглед и тако је све до данас. Изузетно се радујем и јако сам поносна што ћу са новим ангажовањем да допринесем племенитом циљу који Државна лутрија има - доноси срећу својим играчима, али и финансира и помаже оне којима је помоћ најпотребнија - рекла је Марина.

 

 

Атрактивна водитељка током свих ових година успева да сакрије детаље из приватног живота, па се о њеном емотивном статусу може само наслутити. Нема сумње да је мета бројних мушких погледа, али да ли је њено срце већ неко заробио, може се само нагађати. Дугонога лепотица на друштвеним мрежама са фановима дели тек понеке кадрове из интиме, али све дозирано и под велом мистерије.

 

 

Оно што можемо видети јесте да ужива у честим путовањима по европским метрополама, сунцу, добром вину и храни. Ипак, поред тога води рачуна о свом изгледу и труди се да одржава витку, манекенску грађу.

- Током свих месеци пандемије које је обележило, између осталог, и мање кретања, добила сам око четири килограма, која се због моје висине и нису примећивала, али мени су сметала. Из тог разлога, као и чињенице да скоро цео живот имам проблема са мањком гвожђа у крви, јесенас сам одлучила да предузмем одређене кораке како бих то стање поправила. Прво сам престала да једем бели хлеб. Купујем у пекари у комшилуку чист ражани, или правим сама један од хељдиног, спелтиног и ражаног брашна у који понекад додам лан или ким. Оба су издашна и недељно су ми обично довољна два - рекла је Марина, па додала.

- Јутра однедавно започњем чашицом чистог сока од ароније, јер је добар за крвну слику, и у исхрану сам уврстила суво грожђе и зелену салату. Добро би било да се на мом столу нађе и цвекла, али заиста нисам њен љубитељ. Уз то, одлазим на масаже, што ми посебно прија и некако ме је покренуло да се опет физички активирам. Волим да вежбам, али последњих месеци сам се мало улењила и ево сада сваке вечери идем на брзо ходање. Крвна слика ми се већ поправила. Потребно је дуже време, и до шест месеци, да се проблем са недостатком гвожђа реши, и ја се надам да ће за који месец код мене оно бити у границама нормалног. Изгубила сам и тих неколико килограма вишка, а што је најважније, осећам се боље - говорила је Марина за "Глорију".

ВОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".