Немања Гудељ, фудбалер шпанске Севиље и репрезентације Србије, велики је љубитељ тетоважа. Партнер Анастасије Ражнатовић, са којим лепа певачица чека дете, има велики број цртежа на свом телу. 

Скоро свака од тетоважа које има имају неко значење или симболику, а неке су посвећене и драгим људима у његовом животу. Немања је почео да украшава цртежима своје тело још пре више година, а увек се водио стварима и особама које су га инспирисале.

 

 

Стога и не чуди да је прву тетоважу, коју је Гудељ урадио док је играо у холандској фудбалској лиги,посветио свом тати Небојши. Његов отац је такође био фудбалер, а осим за домаћи Партизан играо је и, баш као и његов син, у Холандији. 

 

 

Немања је осим оца, на свом телу исцртао и тетоваже посвећене осталим члановима његове породице. Тако да свој кутак на телу фудбалера имају и сестра Вања, мама Оливера и брат Драгиша, пише Блиц, а преноси Курир. 

Међу осталим цртежима налазе различите теме везане за спорт, одређени цитати, као и неке ствари које за њега имају дубоко значење, попут три крста која носи на леђима.  

 

 

Но, међу свим тетоважама налази се и једна тотално неочекивана. Интересантно је да је на свом телу Немања исписао и име свог шофера.

У питању је Мексиканац, Рашида Риверчафа, који му током година постао јако добар пријатељ.

БОНУС ВИДЕО: