Они су одмах на почетку поручили да ће се борити до краја и да се надају Аниној победи, па су се осврнули на нападе које она трпи.

- Наша Ана није ријалити играч, она се тамо нашла у леглу анаконди, није јој лако и она се тамо не сналази. Ја бих волела да Аца и ја уђемо тамо јер бисмо јој били права подршка. Она тамо нема пријатља и мислим да би пала у несвест када би нас видела - рекла је Милена, а Аца се надовезао:

- Ја искрено верујем у Ану и верујем да се неће помирити са Звезданом. Такође, волео би да се људи ставе у њене ципеле, она преживљава бол. Сваки раскид је тежак, то је један процес и она мора то да преживи. Она је у Задрузи на великом тесту, а сви ми њени најближи верујемо у њу и верујемо да ће издржати - рекао је Аца и додао:

Фото: Принтскрин/Задруга Оффицал/Инстаграм/milenaacademy

 

- Ана се највише плаши Звездана, то је сигурно. Јако ми је тешко и мучно да гледам неке сцене и једва чекам да се заврши све ово. Ана има добру нарав. Нико не треба да се љути на њу. Ана је део моје душе, све што је везано за Ану ме погађа. Оно што ме највише погађа свакако је та трагедија коју смо заједно преживели - рекао је Аца.

Њена кума Милена објаснила је у каквом је Ана тренуно стању:

- Она је рањена лавица. Тотално је другачија напољу. Она је врло чврстих ставова. Ја бих волела да она загризе, да крене на њега. Да је он мој супруг, ја бих му ископала очи већ другог дана. Ја сам уверена да ће доћи моменат када ће она оснажити. Да смо на пример нас двоје унутра, она би се тотално другачије понашала. Ја верујем у њене ставове - рекла је Милена.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/AmiG Show

 

Аца је објаснио и како се он осећа у моменту када му прети Звездан Славнић.

- Ја сам равнодушан што се мене тиче, али ми је криво, зато што је Звездан мушкарац, он је доминантан и јачи и мислим да би он, пре свега, требало да је заштити и од себе и од других. Он је њој то и дужан - казао је он и открио како се осећа у тренутку кад Звездан помињање њихово нерођено дете.

- Није ме срамота да кажем... Плачем у тренуцима када се помиње наше дете. Када чујем неку песму, када видим како је напада, без икаквих осећања, једноставно плачем и само желим да заспим и не гледам - био је искрен Аца у емисији Премијера Викенд Специјал.