Како преносе медији, старлета тврда да ју је претукао бивши задругар Стефан Карић, који се није одазивао на позиве новинара.

Овим поводом, огласио се и Осман Карић, Стефанов отац.

- Верујте ми да сам затечен целокупном ситуацијом што се тиче Стефана и девојке Наташе Савије. Једино што могу сада да изјавим да знам да су се Стефан и Наташа повремено дружили и да су били добри пријатељи. Шта се десило, који је разлог и под којим условима се десило и ако се десило не могу давати суд. Стефан се одселио из породичне куће по изласку из ријалитија тако да сад немам ни од њега информацију из прве руке - истакао је Карић, те је додао:

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга Оффициал

 

- Кад га будем видео знаћу више о ситуацији која се ноћас издешавала па самим тим и дати суд о истој. У сваком случају не оправдавам никакво насиље па чак кад ми је син у питању таман да ми је из ока испао ако га је он направио. Као што сам већ рекао у радио Амнезији, нема заштићених. Верујте ми да се осећам као да све ово сањам и једва чекам да се пробудим из ружног сна - рекао је Осман.

Пријавите насиље

Министарство унутрашњих послова апелује на грађане да сваки вид насиља у породици пријаве полицији бесплатним позивом на број телефона 0800 100 600 или 192 који су све време доступни.

Саветовалиште против насиља у породици - СОС телефон и сигурна кућа 0800-011-011 бесплатан позив радним данима 10-19 часова, 011 2769-466, радним данима 10-19 часова, 062 304-560 ноћу 19-10 часова

(Пинк.рс)