Једна од великих звезда Балкана је срећна што је створила велику породицу, баш из разлога што је у детињству била врло усамљена и није имала браћу и сестре. 

- Тата ми је био начелник СУП-а и сваких 4-5 година смо се селили. Ја сам била јединица и први осећај који је везан за детињство је осећај усамљености. Ја бих плакала кад би дошла у нови град, таман упознам све, другаре, учитеље, комшије, и опет морамо да се селимо. Кад си јединче, када си сам, то је невероватно колико сам била усамљена и колико сам желела да имам много деце, и колико ми је сада драго што имам три унучета – испричала је једном приликом певачица.

Без обзира на то што су се често селили, Неда је имала срећно детињство. То је овај пут показала својим пратиоцима на Инстаграму тако што је поделила фотографију из детињства: 

- ПРВОМАЈСКИ УРАНАК на Бикавцу брду покрај Висеграда. Срећно време мог детињства, са мојом мамом Анђом и татом Дусаном. У лепом старом граду Вишеграду, где дубока Дрина вековима тече, остаде ми само тужна успомена. Срећан вам 1.мај - написала је Неда.

(Глориа)

БОНУС ВИДЕО: