"Хаковали су ми профил и несто више од 24 сата сам била без инстаграма. Не знам шта бих вам рекла?! Пакаааооо али ако се померим корак лево или десно раааааај! Дакле битно је само из ког угла посматрате ствари и да и у животу, као и на Инстаграму, ништа није онако као што изгледа! И да огромно и велико хвала свима", написала је поносно Маријана у осмом месецу трудноће.

Међутим оно што не можете а да не приметите јесте бурма на Маријаниној руци, коју до сада није имала. Да ли је тго знак да се удала у тајности пре порођаја?

Маријана и њен партнер Милош недавно су прославили осам година срећне везе, која је почела случајно, а претворила се у озбиљну љубавну причу.

‒ Сигурно је да су судбина или свемир урадили свој део посла, али смо нас двоје и те како заслужни. Да моје и његове акције нису наилазиле на праве реакције, веза сигурно не би трајала, без обзира на љубав ‒ изјавила је сада већ госпођа Марјановић у једном интервјуу за "ХЕЛО".

Милош, је иначе по професији продуцент, није из јавног света, али они нешто старији добро знају његовог оца, певача Срђана Марјановића.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".