Ова трагедија изазвала је многе познате личности да се огласе, а међу њима и атлетичарка Ивана Шпановић.

Једна од најбољих српских спортисткиња свих времена, истакла је да су године небриге о човеку, као и промовисање разних лоших ствари довеле до коначног пораза српског друштва.

Фото: инстаграм принтскрин/ иванаспановиц

 

 

- Трагедија у школи Владислав Рибникар личи на нешто што смо, до сада, замишљали да се дешава само у Америци. Међутим, деценије државне и медијске промоције криминалаца, мафијаша, ријалити монструма, шунда, насиља и декаденције болесних вредности и небриге о човеку довеле су до коначног пораза српског друштва. Моје искрено саучешће породицама жртава, рањенима од срца желим што бржи опоравак.

- У данима пред нама ће морбидни уредници таблоидног смећа анализирати сваки детаљ из живота нападача, детета којем нико није помогао док је трагедија још могла да се спречи. Хоће ли неко помоћи болесном друштву ре него што и код нас сцене полицијских кордона и уплакане деце око школа постану свакодневица као и у САД? Или ћемо се поново бавити последицама уместо лечења узорака који су изазвали крах комплетног система у којем живимо? - написала је Ивана Шпановић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".