Овакви моменти оставили су неизбрисиве трауме, али су успели да колико толико зацеле ране и оставе их у прошлости. 

Певачица Лепа Брена је испричала како су пре неколико година киднаповали њеног сина Стефана и тражили два и по милиона тадашњих марака да га врате живог: 

Фото: Архива Новости

 

- Јавили су нам да Стефана можемо откупити на два начина, и то живог за 2.500.000 тадашњих немачких марака или мртвог за пет милиона. Рекли су и да ће нам, у случају друге могућности, слати део по део Стефановог тела. Мислила сам да ћу полудети и да никада више нећу бити нормална особа. Молила сам бога да ми сачува психу. Молила сам се за све нас, али пре свега да моје дете нема психичке последице. Када бих вам све испричала, сви бисмо плакали и јежили се, не бисмо се осећали добро. Та рана је зашивена. Добро зашивена, неће пући, нити крварити. Али остала је душевна бол у свима нама за коју не постоји лек - рекла је својевремено певачица.

Николина Капор је са супругом Сашом Капором и сним преживела саобраћајну несрећу: 

- Сцена када ја сина Николаја дајем кроз прозор јер је вода дошла изнад нивоа прозора, била је страшна. Човеку који ми је давао руку да се и ја извучем говорила сам да води дете, а ја сам у хаљини пливала до обале. Тада схватиш колико си мали и небитан. Тада сам променила комплетну перцепцију живота. Дуго времена ми је требало да изгубим страх од вожње. Непријатно ми је било и када бих возила и када бих била сувозач. Опомињала сам да се смањи брзина, да се кочи, знала сам да излазим из аутомобила. Трајало је то две године, а упоредо с тим добила сам и страх од летења - присетила се Ковачева једном приликом.

Фото: З. Јовановић Мачак

 

Саобраћајну несрећу је преживела и Вања Мијатовић, недалеко од Новог Сада. Опоравак у болници је био дуготрајан: 

- Нисам могла да оперем зубе, само сам лежала пет недеља, па сам опет учила да ходам - присетила се Вања тог мрачног периода.

Фото: З. Јовановић Мачак

 

Дарко Лазић је 2018. у удесу за длаку избегао смрт. Он је тада доживео клиничку смрт, па је провео 23 дана у коми.

- Био сам два месеца у болници. Да не причам о повредама, које су стравичне: 12 поломљених ребара, поломљени кук, карлица, грудни кош, хематом на глави, слезина, бубрег... Све, све. Дисао сам на апаратима месец дана. Био сам 23 дана у коми. Знам да су ме реанимирали. То су ми рекли касније - испричао је недавно Лазић.

Фото: АТА имагес, Н. Параушић

 

Сања Малетић је преживела напад од таксисте који ју је напао само због тога јер је променила адресу локације: 

Џаја из Амадеус бенда је пре неколико година био жртва малолетника, који га је избо ножем.

- Једва сам остао жив. Био сам у парку са девојком, седели смо на клупи, он ми је пробушио плућну марамицу, пришао ми је с леђа. Знам ко је тај дечко, он је тада имао 14 година, више није међу живима - рекао је музичар у емисији "Премијера - викенд специјал".

 

 

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: