Од тада су имале неколико заједничких појављивања.

Међутим, о њиховом односу се мало зна, те је Слобода једном приликом одлучила да проговори нешто више на ову тему и открила како је изгледао њихов први сусрет и како се Моника опходила према њој.

- Током снимања филма имала сам исти третман као и Моника. Нису дозволили да се осетим мање вредном што немам светску славу каква је њена - изјавила је једном приликом Слобода.

Фото: Профимедиа

 

- Понашале смо се као да се знамо одувек, као да смо колегинице са класе. Имам само речи хвале за њу, била је увек ту за мене као велика подршка. Волим повишени адреналин на сету, све сцене сам урадила сама, без каскадера. Моника се чудила и говорила ми да нисам циркузант, већ глумица и да ћу се повредити. Била је брижна попут мајке - открила је Слобода.

- Када смо се нашле на снимању, замолила сам је да отвори њен велики кофер, да видим шта има све од шминке и препарата. Објаснила ми је да неколико пута дневно скине шминку, стави маску, уради благу масажу, па онда следи ново шминкање. Без обзира на то какву генетику имате, без неге је нереално очекивати добар изглед. Никада, нисам заспала са шминком и никада ме није мрзело да урадим сваки корак чишћења лица - изјавила је једном приликом глумица.

БОНУС ВИДЕО: