На друштвеним мрежама објављен је снимак на ком се види како су туристи на Хавајима упали колима у море пошто су пратили инструкције са ГПС-а којим путем да иду.

У колима су се налазиле две особе и њима је одмах пружена помоћ и возач и сувозач су безбедно напустили возило. Двојица мушкараца одмах су прискочили у помоћ двема женама које су се налазиле у возилу. Међутим, колима није било спаса.

Возило је врло брзо било скроз потпољено.

- Прилично сам сигурна да то није требало да се деси - казала је девојка која је снимала целу ситуацију. Она је касније у полицијском извештају објаснила да је посада једрилице била сведок како је аутомобил директно улетео у луку поред њих.

 

 

- Сцена је била невероватна, сви смо се питали шта се догађа! Путнице су били туристи који су покушавали да пронађу туристичку компанију у луци и пратили су ГПС упутства, када су погрешно скренули у воду - рекла је она.

Бројни корисници друштвене мреже коментарисали су ситуацију. "Да ли гледају кроз шофершајбну, шта све нећу видети у данашњем свету?", "Дакле, када видите воду, не станете него наставите да улазите са све аутомобилом, не разумем?", "Било је то једно скупо летовање", писали су неки.

БОНУС ВИДЕО: