Коментаторка Душка Вучинић, се овог пута није укључила на почетку преноса из Ливерпула, из разлога што су коментаторима из свих земаља пукле линије.

Ово је изазвало низ коментара на друштвеним мрежама са питањима "Где је Душка?" и "Зашто нема Душке?", с обизиром на то да је позната водитељка синоним за Евровизију у Србији.

Фото: АТА имагес/Принтскрин Јутјуб/ Еуровисион Сонг Цонтест/Профимедиа

 

 

- Сви коментатори су седели у својим кабинама када су кренули да се укључују у програм сви су се чули међусобно. Све до тренутка док организатори нису дошли и рекли да неће моћи да се вечерас укључе, јер имају велики технички проблем. Убрзо након тога успели су да реше квар, те се Душка укључила у тренутку док је Лук Блек изводио своју нумеру - објашњава Блицов извор са лица места.

Душка се укључила у току наступа Лука Блека.

Подсетимо, домаћин Евровизије 2023. је Велика Британија, тачније град Ливерпул, након што Украјина као победник такмичења 2022. године са песмом Стефаниа коју изводи Калуш оркестар није била у могућности да буде домаћин из безбедносних разлога.

Друго полуфинале одржаће се у четветак 11. маја, док ће финале Евровизије 2023. бити одржано у суботу, 13 маја.

После трагичних дешавања у Србији због којих су три дана проглашена данима жалости, РТС је одлучио да промени шему преноса са Песме за Евровизију која се од 9. до 13. маја одржава у Ливерпулу - пренос полуфиналних вечери ће бити само на РТС 3, док ће се финале емитовати на РТС1.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".