Стефану Карићу у петак је продужен притвор на тридесет дана јер се сумњичи да је претукао Наташу Шавију и нанео јој тешке телесне повреде због којих старлета још увек има стравичних проблема.

Како се сазнаје, Карић није признао кривицу, а задржавање му је продужено како би се сакупили сви докази и искази. Међутим, Шавија је наводно позната као неко ко се дружи и са момцима који су са друге стране закона, а који су бесни на Стефана јер је претукао Наташу, па су решили да му се освете.

Фото: Инстаграм принтскрин/natasa.savija/ТВ Пинк принтскрин

 

 

Наиме, његов отац Осман свакодневно добија разне претње преко друштвених мрежа, а међу њима су и старлетини другари који су му написали да пренесе сину када му оде у посету да се неће лако извући и да му је сигурније да буде иза решетака.

- Када истекне месец дана, Карић ће изаћи опет пред тужиоца и тада ће му бити саопштено да ли ће бити пуштен да се брани са слободе или ће му продужити притвор. Његов отац и мајка, као и маћеха, су очајни, а Осман свакодневно добија разне претње преко друштвених мрежа. Знам да су поједини Наташини другари кивни и да једва чекају да се освете Стефану. Неки од њих су са лажних профила слали Карићевом оцу претеће поруке, а неки су, они мало опаснији по граду, испричали да се неће лепо провести и да неће жив изаћи из притвора. Наташа познаје неке момке који су у затвору, међутим, они до Стефана за сада не могу да дођу, али сам чуо да су и они спремни на освету. Биће чупаво - каже извор упућен у ову причу за Стар.

Иначе, Шавија се недавно огласила и открила како се осећа након што је оперисана и напустила болницу, те истакла да се њено здравствено стање доста закомпиковало.

Фото: Инстаграм принтскрин/natasa.savija, АТА имагес

 

 

- Никад горе се осећам! Отпустили су ме из болнице, међутим рана код ока ми се инфицирала и загнојила, имала сам температуру. Управо сам дошла из болнице, где су ми цедили гној, то је било језиво, а болови су све јачи. Ја речима не могу да опишем како се осећам и не знам каква ћу из свега овога изаћи, ни психички ни физички. Предложили су ми поновно задржавање у болници, али ја више то силно бодење иглама не могу да поднесем, па су ми дали оралне антибиотике до контроле сутра. Ако не буде побољшања, опет ћу остати у болници. Да ће бити оваква агонија, нисам ни сумњала. Ни најгорем непријатељу ово не бих пожелела! А камоли нечијој недузној кћерки, сестри, мајци.. бар да знам да сам нечим ово заслужила - рекла је Наташа.

(Курир)

Пријавите насиље

Министарство унутрашњих послова апелује на грађане да сваки вид насиља у породици пријаве полицији бесплатним позивом на број телефона 0800 100 600 или 192 који су све време доступни.

Саветовалиште против насиља у породици - СОС телефон и сигурна кућа 0800-011-011 бесплатан позив радним данима 10-19 часова, 011 2769-466, радним данима 10-19 часова, 062 304-560 ноћу 19-10 часова.

БОНУС ВИДЕО: