У својим мемоарима “Млађа сестра: Моје трагање о околностима смрти Натали Вуд”, Лана Вуд је навела да је тајанствени злостављач заправо била преминула икона филма Кирк Даглас.

Фото: Профимедиа

 

Ужасни инцидент се наводно догодио у лето 1955. у Шато Мармонту, где је мајка девојчице, Мариа Захаренко, договорила састанак између тада непознате глумице Натали и звезде "Спартака", који је у то време имао више од 30 година.

Захаренка се надала да би се "многа врата могла отворити њеној ћерки, само кад би он својом славном, згодном главом климнуо у њезино име", наводи се у књизи, која такође истражује околности њезине смрти из 1981. 

Међутим, када се глумица из филма "Бунтовник без разлога" вратила са свог сусрета са глумцем, њезина је сестра знала да нешто није у реду.

Лана, која је тада имала 8 година, описла је у мемоарима узнемирујућу сцену: “Чинило се да је прошло пуно времена пре него што је Натали ушла у ауто и пробудила ме залупивши врата”, написала је у књизи.

Фото: Профимедиа

 

 

“Изгледала је грозно. Била је врло рашчупана и јако узрујана, а она и мама су брзо шаптале једна другој.”

Ауторка је додала: “Нисам их могла чути нити разабрати шта говоре. Нешто се лоше очито догодило мојој сестри, али шта год да је било, очито сам била премлада да би ми се повериле.”

Међутим, тек када су сестре одрасле, Натали је коначно открила што се наводно догодило.

Звезда "Прича са западне стране" наводно је описала Дагласа како ју је одвео у свој хотелски апартман, где ме је "повредио, Лана", наводно је рекла својој сестри.


- Била сам престрављена, била сам збуњена- рекла је глумица вишеструко номинована за Оскара својој сестри, барем према књизи "Мала сестра”, која се првенствено фокусира на тајанствену смрт Натали Вуд. Иако се по званичној вези она утопила у мору, многи, укључујући Лану, умешали су њеног тадашњег супруга Роберта Вагнера у трагични инцидент.

Након наводног сексуалног напада, Натали и њезина мајка су се договориле да никада јавно не оптужују Дагласа јер би то уништило каријеру надобудне звезде, присетила се Лана.

Упркос обећању сестри да никада неће јавно расправљати о инциденту, Лана сада верује да је прошло довољно времена од њиховог наводног разговора.

- Сигурна сам да ће ми опростити што сам коначно прекршила то обећање- написала је.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".