Водитељка и супруга композитора Марка Кона, Милица Кон, недавно је шокирала све када је изјавила да је њена ћерка жртва вршњачког насиља.

- Наша ћерка је први разред и тек сада после ове трагедије су испливала сва вршњачка насиља. Не знате како се бави школа тиме. Наша ћерка има седам година, један је држи, други је удара песницама. То се дешава не само њој, већ многима.

Гостујући емисији Пулс Србије, Кон је детаљније говорила о овом немилом случају.

- Нисам веровала да се такве ствари догађају док ми дете није кренуло у школу. Ми смо већ првог дана имали инцидент. Тачније, тај дечак је имао инцидент са једном другом ученицом. То је тако кренуло већ од 1. септембра. Нама се то догодило непосредно пре распуста, дакле пре ове трагедије. Ја сам одмах дошла у школу, а мој муж је већ увелико био стигао и чекао да га прими директор. Питала сам: "Пошто ми знамо да се ово догађа од 1. септембра, шта сада? То се већ вртело и вртело и шта сада?" - рекла је Кон и додала:

Фото: Јутјуб принтскрин/AmiG Show/ТВ Пинк

 

 

- Школа вас обавести и ви дођете на састанак. Моје питање је да ли се ту све завршава? Чекам да видим шта после тога, јер ја нисам задовољна резултаима школе у борби против вршњачког насиља.

Кон је истакла да овај проблем није везан само за школу коју похађа њена ћерка, већ да је у питању проблем присутан у свим школама:

- Звали су ме родитељи у ненормалном броју и захваљивали се што сам иступила у јавност, али немојте мислити да нисам добијала и поруке: "Пази шта причаш!" Верујте ми да су ме чак и неки познаници упозоравали да будем пажљива! Заиста не знам у каквом ми то друштву живимо када не можемо да бранимо безбедност сваког грађанина.

БОНУС ВИДЕО: